social distance gaarde

De Social Distance Gaarde

Voor iedereen en Corona proof - kom je ook?

Boeken / Contact
Overzicht tent

Een privé buiten ruimte boeken?

Samen met familie, vrienden, kennissen of collega's er op uit!

Boeken / Contact
Avontuurlijke bezigheden

Meer avontuurlijke bezigheden

Lasergame, Boogschieten, Archery-TAG, Crazy team games, etc

Boeken / Contact

Lekker overnachten in de natuur

Een staycation boeken is ook mogelijk! Alles staat al klaar!

Boeken / Contact
Lucht overzicht

Eten en drinken is ook mogelijk

Een menu samengesteld door onze Chefkok

Boeken / Contact

Lieve mensen, jullie allemaal, Bedankt!

Bedankt is eigenlijk een heel klein woord maar het wordt volgens ons veel te weinig gebruikt. Toen in maart heel Nederland op zijn kop stond door Covid-19 en er vrij heftige maatregelen genomen werden, moesten wij ook even slikken. Wij keken elkaar aan en dachten hoe gaan we dit nu weer oplossen. Wij zijn natuurlijk totaal afhankelijk van feesten, sportdagen, uitjes en vooral van mensen die ons bezoeken. 

Deze zoektocht naar andere mogelijkheden deed een groot beroep op onze creativiteit als ondernemer. Enerzijds begrepen wij dat iedereen in hetzelfde schuitje zou zitten maar anderzijds moesten we ook nadenken hoe wij zelf ons hoofd boven water konden houden. Alles werd ineens afgelast en dat maakten onze zorgen best wel groot. 

We besloten de “Middengaarde” om te dopen naar de Social Distance Gaarde. Het eerste idee was om gezinnen een mooie middag te bieden op een privé veld waardoor zij toch even lekker buiten konden zijn. Nou, dat was wat ons betreft geweldig want dit werd een succes. Bedankt mensen dat jullie bij ons begonnen te boeken en massaal ons mooie terrein kwamen bezoeken. Daarnaast bedankt, dat jullie allemaal zoveel reclame voor ons gemaakt hebben door het delen van jullie positieve verhalen. Het was voor ons als een warm bad. 

De regels werden versoepeld dus tijd voor weer een nieuwe benadering!

Er kwam versoepeling in de maatregelen en iedereen mocht weer wat meer ruimte nemen. Natuurlijk kregen wij van diverse kanten de vraag of dit ook mogelijk zou zijn op de “Social Distance Gaarde”. Dit was voor ons wat lastig want hoe we dit moesten aanvliegen was weer een hele klus. We besloten na de versoepelingen ons aanbod aan te passen om nog meer te bieden aan onze bezoekers. De Social Distancegaarde versie 2 was snel uitgewerkt.

We stelden ons prachtige landgoed open voor grotere groepen zoals het Rivm aangaf en ook zonder een directe familieband, we hebben de ruimte om allerlei activiteiten te organiseren. Wederom, werden wij blij verrast door het grote aantal aanmeldingen van lieve en enthousiaste mensen. Mooi, dat in lastige tijden voor ondernemers er zoveel mensen zijn die door ons te bezoeken hun steentje bij wilden dragen aan het bestaan van ons bedrijf.

Bedankt mensen, dat jullie jezelf zo goed aan de regels hebben gehouden. Supertof dat iedereen zich vanzelfsprekend hield aan de 1,5 meter maatregel. Supertof dat iedereen begrip had voor de lastige situatie waarin ook wij terecht gekomen waren. Het heeft bij ons voor veel blijdschap gezorgd en een hele berg met vertrouwen richting de toekomst. 

Bedankt aan iedereen die ons kwam bezoeken en de ervaring positief gedeeld heeft.

Er kwamen nog meer verruimingen in de maatregelen en hierop hebben wij natuurlijk geanticipeerd. Al heel veel mooie activiteiten hebben wij voor jullie kunnen organiseren. Inmiddels konden wij na de activiteiten ook slaapmogelijkheden aanbieden en zelfs mochten wij een stukje horeca verzorgen. Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt en daarvoor zeggen wij recht uit ons hart bedankt.

Nu staan wij voor de volgende periode alweer klaar voor nog meer prachtige lieve mensen die ons gaan komen bezoeken.  Ook kunnen wij nu weer sportactiviteiten aanbieden wat natuurlijk heerlijk is. Met zijn allen bewegen en in de gezonde buitenlucht zijn is natuurlijk het beste medicijn van alles. Ook hier merken wij dat veel mensen enthousiast van worden en gretig gebruik maken van wat wij allemaal bieden. Hartverwarmend voor ons en gezond voor onze bezoekers.

Als laatste zijn wij ook weer begonnen met het aanbieden van lasergame activiteiten op ons terrein. Superleuk natuurlijk om met een groep vrienden, familie of collega’s even los te gaan op de lasergame plekken die wij hebben op ons mooie landgoed. Ook mogen wij deze activiteit weer aanbieden op de locaties die onze klanten zelf aandragen. Dit omdat de maatregelen omtrent covid-19 dit weer toelaten. Natuurlijk moeten wij nog wel voorzichtig zijn maar door jullie gedrag de afgelopen maanden weten wij zeker dat dit goed gaat komen. Wil je meer weten over lasergamen op de “Social Distance gaarde” of op een eigen gekozen locatie? Bezoek de website http://www.laserstar.nl.

Wij hopen op korte termijn dan ook weer iedereen te kunnen bedanken voor de inzet en het boeken van een deel van ons bedrijf. Zonder alle mooie lieve klanten hadden wij het niet gered in deze best wel lastige tijd. Natuurlijk kunnen wij het niet vaak genoeg zeggen en schieten wellicht ook wat te kort. Om nog 1 keer duidelijk te zijn: “Bedankt, aan iedereen die in ons is blijven geloven en ons de afgelopen maanden heeft bezocht of geholpen.” Door jullie hebben wij het als onderneming gered en daar zijn wij supertrots op!

Bedankt! Wij hopen jullie snel weer terug te zien!

%d bloggers liken dit: